Beoordelingen van Sushi 8 Roosendaal

Recente recensies van Sushi 8 Roosendaal

5 sterren na 118 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi en optijd geleverd

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede snelle services, had een tijdafspraak en deze zijn ze goed nagekomen, ik kwam binnen en alles stond al klaar. Sushi was weer uitstekend lekker, wij hebben in ieder geval genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles prima... de sushi was alleen niet helemaal goed door gesneden daarom geen 5 sterren

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeft weer heerlijk gesmaakt

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Champignons hadden we wat langer gebakken mogen worden waren niet genoeg gebakken vond ik Vorige keer waren ze wel goed ;)

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!! Bezorger was beleefd en het eten was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten De ossenhaas puntjes waren iets te doorbakken De sesamballetjes mogen terug op de menukaart zou deze niet eraf halen 😉

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi smaakte een dag oud. Verder was de smaak en variatie lekker. 45 min later bezorgt dan de verwachte bezorg tijd. En slechte inlichting over de vertraging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk met t hele gezin sushi gegeten. Smaak en kwaliteit zijn echt top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde twee uur voordat het eten er was. En ja het was glad maar met een auto prima te doen lijkt me. Warme hapjes waren dus koud. Sushi viel tegen, droog viel uit elkaar. En de beef sate leek wel enkel vet ofzo? Viel echt tegen deze keer, terwijl we vaker besteld hebben en het toen wel goed was.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en erg lekker

Reactie van Sushi 8:Beste Ronald, hartelijk dank voor uw recensie! Fijn om te lezen dat de sushi u goed gesmaakt heeft.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We kregen een melding om 17.18 dat het eten onderweg was, na een half uur was het er pas. (Het is 10 minuten van ons huis) Hierdoor was het eten dus koud! Bezorger was volgens mij weg kwijt.

Reactie van Sushi 8:Bedankt voor uw review. Vervelend dat uw bestelling 20 minuten later bezorgd is en daarbij niet meer warm was. Onze excuses hiervoor. Zou u contact met ons willen opnemen, zodat wij samen tot een passende oplossing kunnen komen.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, lekker, vers & op tijd

Reactie van Sushi 8:Beste Paul, bedankt voor uw recensie en de complimenten. Graag tot ziens!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Restaurant kwaliteit!

Reactie van Sushi 8:Beste Mariska, bedankt voor uw prachtige compliment!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen regelmatig bii Sushi 8. Altijd is het eten heerlijk. Keurig optijd. Goed warm. Kortom echt een aanrader. De chinese bami met kip is een echte aanrader!!!

Reactie van Sushi 8:Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat het ook deze keer weer naar wens was!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De specials waren erg lekke, de uramaki’s waren minder lekker het leek of ze al even hadden gelegen, misschien worden ze vooraf gemaakt?

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg goed en lekker

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

site was overzichtelijk en bestelling was makkelijk te plaatsen.Duurde wel lang tot de bestelling er was.Maar boden netjes hun excuses aan omdat er storing was met de bestelsite.Vriendelijk bij het afgeven.Eten was warm en lekker en zag er goed uit.Ook de bijbehorende sausjes/eetstokjes. Goed meegeleverd.Heerlijk van gegeten.Toch nog een beetje het gevoel van uit eten gehad met m,n verjaardag.Voor herhaling vatbaar.

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, keurig verpakt en bezorgd. Voor herhaling vatbaar. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk een kwaliteit - kwantiteit voor een prijs die met elkaar in verhouding is, want zeg nou zelf.... je betaald toch veel te veel voor wat je elders in verhouding krijgt. Top ook de combinatie met de warme gerechten.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer smullen, vers en verzorgt!!!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi & bijgerechten. Daarnaast ook snel bezorgt en op afstand. Een feestje om op te eten.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!! Super snel & vers!!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Op tijd bezorgd!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, goed vers, afgeleverd op de afgesproken tijd. Goed gegeten en voor herhaling vatbaar.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi was ontzettend lekker en het afhalen verliep erg goed, onze complimenten.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en prima verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Goed verzorgd en op tijd. Zeker voor herhaling! Super!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi en hele snelle bezorging, absoluut voor herhaling vatbaar!!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

VERS en Overheerlijk! En enorm snel gemaakt. Toppertjes. Ik kom zeker vaker langs.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verschillende Sushi gekozen, helaas was 1 rol al door elkaar geschud toen ik deze opende. Bij de andere rollen was de rijst erg droog en de avocado heel hard. Kortom was deze keer niet best. Wel snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, deel van de bestelling was niet meegeleverd. Binnen 20 min na een telefoontje, de bestelling compleet!! Super netjes!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super goed... en Dankje voor de kip koekjes..👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! En op tijd gebracht, echt een aanrader !

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima, vlot (beetje vroeg zelfs!) en heerlijk! Koud en warm gescheiden verpakt!

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, ook prima gerechten voor niet sushi liefhebbers

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren de kip sushi vergeten die er extra bij was besteld... beetje jammer.. koste toch geld., hoe gaan we dit op lossen..!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik dacht besteld te hebben voor 26 december, maar dat kwam dus op 25 december... weet ook niet waar dit is fout gegaan en hoe ik het anders kon aangeven, verwarrend op de website in elk geval!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!!

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten. Ook de bezorging is erg snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker. Netjes en op tijd bezorgd. Enig minpuntje; bij de concurrent toch net wat meer voor hetzelfde geld.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was mooi op tijd en weer super lekker!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer TOP!!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zag er rommelig uit jammer want normaal ziet het er top uit .. alles zat aan mekaar en door elkaar

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Ik had zelf het verkeerde huisnummer ingevuld, maar de bezorger belde me netjes om te vragen waar hij moest zijn. Was aan de deur ook heel vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze eerste bestelling bij Sushi 8, erg fijn dat er ook alternatieven worden geboden inplaats van alleen sushi voor de niet sushi liefhebber. Goed eten en snelle bezorging en op de afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de sushi via het thuisbezorgen lekkerder dan in het restaurant toen het nog open was.

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede porties ,smaakvol Kortom lekker gegeten.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de saté al koud was.. en de shusie door elkaar maar verder top weer..

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer tevreden met de bestelling, was op tijd klaar toen ik kwam afhalen. Het eten is erg lekker en ik mis het binnen eten. Gelukkig kan ik afhalen. Bestellen is erg gemakkelijk, kan een notitie achterlaten met extra wensen. Personeel is erg vriendelijk. Restaurant is goed bereikbaar met de fiets of te voet. Ze doen ook thuisbezorgen, Top!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas waren de warme gerechten niet echt warm dat was jammer Maar de sushi’s waren weer geweldig

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en keurig en netjes op tijd bezorgd!!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks 2 uur vantevoren besteld toch 20 minuten te laat, gelukkig alles wel warm. De maki (komkommer, tonijn en zalm) mogen iets kleiner (met minder rijst). Voor de rest lekker gegeten !

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was op tijd klaar en het smaakte uitmuntend! Ook het bestellen via de website ging uitstekend. Wat ik ook erg handig vind op de website zijn de afhaal tijdslots. Het enige jammere is dat er bij elke bestelling stokjes, wasabi, sojasaus en gember bij zit dat ik steeds moet weggooien. Misschien handig voor eerste klanten, maar zou het handig vinden om dit er niet bij te hebben. Zeer tevreden, ik ga er vaker bestellen!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit van de sushi. De bezorging was verbazingwekkend snel!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging precies op de afgesproken tijd, De Sushi zag er lekker en smaakte prima. We waren tevreden en zullen zeker nog eens bestellen

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en tijdige en correcte bezorging. Bedankt!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk maar de sojasaus viel nogal tegen. Die is weggegooid en hebben onze eigen sojasaus gebruikt. En twee servetjes erbij was ook leuk geweest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker. Maakt niet uit wat je besteld het is gewoon goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Sushi! Vol van smaak! Je ziet dat er aandacht aan besteed is!

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en vriendelijke bezorging, eten zoals altijd erg lekker.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was al koud toen het bezorgd werd. Daarnaast heb ik rond de 20 euro betaald voor heel weinig eten. Dat doe k niet nog eens

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakvol, maar geen grote porties. Op tijd geleverd. Op een maandag besteld, dus een rustige dag.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker!!!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Over de sushi en de bezorging geen klachten. De zalm en de beef waren daarentegen een enorme tegenvaller. De zalm leek bedorven, en de beef zat vol met zeen. Aangezien het samen een bedrag van €8.50 was wat we hebben weggegooid heb ik telefonisch contact opgenomen. Degene aan de telefoon vond ik persoonlijk erg onprofessioneel. Met veel wikken en wegen tot een oplossing gekomen, een gratis sushi box twv €10 bij de volgende bestelling. Ik heb alleen weinig vertrouwen in de registratie van deze deal. Erg jammer deze ervaring.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd even lekker. Zeer vriendelijk personeel zowel bij het komen eten als bij het afhalen.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling is ruim op tijd bezorgd. Netjes voor de deur gezet. De sushi heeft ons weer heerlijk gesmaakt! We hebben toch stokjes, sojasaus en extra wasabi gekregen. Ook 2 extra sushi gekregen, omdat het doosje opgevuld moest worden.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk, vers en warm. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was er sneller dan in eerste instantie aangegeven, alleen maar super fijn! En het was heerlijk, we hebben er van genoten.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker sushi die ruim op tijd bezorgd werd

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben genoten van de trio saté, de Chinese bami en de sushi. Alles was goed vers en heerlijk gekruid. We zeiden gelijk dat we vaker bij jullie gaan afhalen en dat we een keer komen eten, zodra het mogelijk is. Dank jullie wel voor een heerlijke maaltijd!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was voortreffelijk. De bezorging was ruim op tijd. De warme (en uiteraard ook de koude) gerechten konden zo worden opgediend. Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Niet zo lekker als daar zelf eten, het was wat taai en de soya saus was slap van smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was echt heerlijk. Alles was goed warm. Ondanks besteld op zaterdag avond ook snel bezorgd. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd geleverd Vers en zeer goed van smaak Aanrader

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en heerlijke sushi 🍣

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd gepresenteerd, goed van smaak.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering. Iets droger dan dat ik normaal gewend ben.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestelden o.a. een sushi- box van €66,50 . Verwacht werd een mooi opgemaakte schotel/box met sushi. Echter we kregen een aantal van 4 of 5 aparte doosjes, niet erg feestelijk opgemaakt dus. De box was bedoeld voor 4 personen en we dachten toch wel 4 sets stokjes erbij te krijgen, het waren er maar 2, dus 2 personen moesten met mes en vork eten, ook niet erg feestelijk. Bij deze bestelling van in totaal ongeveer 90 euro kregen we ook slechts 2 flesjes sojasaus, ook dus veel te weinig. Ook slechts één bakje wasabi en slechts één bakje gember. alles bij elkaar daarom een wat armoedig geleverde bestelling..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hey was super goed....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede variaties, geen verse tonijn in de kleine Rolls, was al wat vergrijsd, slechts 1 soja saus en gember toch voor >€40 besteld alle Su Shi hadden een bepaald zelfde bijsmaakje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was heel snel en het eten was heerlijk. Zeker een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeerlijk! Goede kwaliteit.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi 1e bezorgpoging door elkaar geschud, warm gerecht was in papier, netjes aangegeven door overigens uiterst vriendelijke bezorger. Zijn voorstel om alles nieuw te laten brengen zodat wij tegelijkertijd alles konden eten, aangenomen. Vervolgens half uur later nieuwe bezorging, ditmaal alles incl sushi ingepakt in papier, bij uitpakken leek het precies dezelfde door elkaar geschudde sushi, en de warme gerechten waren Kennelijk niet nieuw, want was inmiddels lauw eten. Maar opgewarmd in magnetron vervolgens. Eten smaakte vervolgens prima, maar beetje jammer van de mislukte bezorging en loze belofte van nieuw vers en vooral warm eten.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer zalig. Goede service.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en goede bedrijfsleider die weet wat zijn klanten willen en de bezorgers zijn altijd vriendelijk en snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smaakvol met een super service. Aanrader.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wat is er veranderd met 1 maand geleden? Sushi niet vers? Andere sushi keuzes niet zo lekker als dat ze waren. Edamme boontjes niet gaar? Voorheen kreeg lounge8 5 sterren

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het niet meer de lounge 8 van 1,5 maand geleden. Voor 80 euro besteld je zag het niet liggen op tafel. Jammer.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi stond al helemaal klaar toen ik aankwam. Supersnelle en vriendelijke service. Een roll bestaat uit 4 stukjes. Dat was wat minder dan we hadden verwacht. Op zich geen probleem. Dan bestellen we de volgende keer gewoon wat meer. De sushi was heerlijk!

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

-garnalen in de sushi klef en taai ipv knapperig. -suhsi niet netjes in bakjes gedaan en daardoor allemaal aan elkaar vast geplakt -veel te veel rijst gebruikt. Combinatie vis en rijst totaal niet in verhouding Viel voor het eerst erg tegen. Zonde, helaas een dag eerder al miscommunicatie betreft bestelling. Toen 10% korting ontvangen en het toch nog een kans gegevens. Dit was met deze kwaliteit voor ons echter de laatste keer. Veel geld voor de matige kwaliteit